obey-robots.txt

Ziggo Dome Amsterdam


Bespreek optredens, spreek ontmoetingen af, regel carpool afspraken.
Uitverkocht? Verhinderd? Ver-koop hier je tickets.
Voor muziek liefhebbers.

06 August 2020 02:24
Navigatie
RSS Feeds
Advertentie
Gebruikers Online
» Gasten online: 1

» Leden online: 0
» Nieuwste lid: Evelien1963
Inloggen
Geef gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?

» Registreer «
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Shoutbox
You must login to post a message.

No messages have been posted.
Welkom op Ziggo Dome Amsterdam
Ziggo.dome-amsterdam.nl

Welke concerten en evenementen zijn er in de Ziggo Dome Amsterdam. De agenda, de locatie en het laatste nieuws. Bespreek optredens, spreek ontmoetingen af en regel carpool afspraken.
Uitverkocht? Verhinderd? Ver-koop hier je tickets. Post vraag en aanbod van tickets.
Voor muziek liefhebbers.
Verwijs naar deze site
Plain Link: 
BBcode Link: 
HTML Link: 
Tweet over deze site | Deel op Facebook | Deel op LinkedIn
Ziggo presenteert komend jaar Marco Borsato's Duizend Spiegels Tour.

Op 18 november lanceerde Marco Borsato zijn nieuwe album Duizend Spiegels in Club Ziggo. En dat is een passende locatie. Want Ziggo presenteert komend jaar Marco Borsato's Duizend Spiegels Tour.

In april en mei 2014 reist Marco Borsato door Nederland met zijn tour en hij zal deze afsluiten met 2 spetterende concerten in de Ziggo Dome.

Speciale Ziggo voorverkoop
Wil jij Marco’s concerten niet missen? Dan is dit je kans: speciaal voor Ziggo-abonnees is er namelijk een voorverkoopmogelijkheid.

Via de buttons in deze e-mail kun jij de allereerste kaarten bestellen voor één van de concerten in de Ziggo Dome op 28 of 30 mei. Wees er snel bij want de voorverkoop is inmiddels gestart. Je hebt tot donderdag 21 november 23.59 uur de tijd om je tickets te bestellen.


538 en Ziggo Dome sluiten driejarig contract voor LIVE38XXL en 538JingleBall
Afgelopen weekend hebben 538 en Ziggo Dome het contract voor de komende drie jaar afgesloten voor de evenementen LIVE38XXL en 538JingleBall Jacqueline Smit, Algemeen directeur van 538, Niels van Baarlen, Eventmanager 538 en Danny Damman, directeur Commerciële Zaken Ziggo Dome hebben hierop afgelopen zaterdag de champagne laten knallen voor aanvang van het uitverkochte concert LIVE38XXL in de Ziggo Dome.
Voor de komende drie jaar zijn de evenementen LIVE38XXL en 538JingleBall zeker weer te zien in de Ziggo Dome te Amsterdam. De Ziggo Dome staat bekend om de goede akoestiek, en biedt ruimte aan zo'n 17.000 bezoekers. 538 is daarom erg blij met deze locatie voor haar belangrijkste evenementen.

Eénjarige Ziggo Dome is een groot succes

In juni 2013 bestond de concertzaal Ziggo Dome één jaar. Kabelaar Ziggo is tevreden over de samenwerking in het afgelopen jaar.

 

Nico Rijkhoff, directeur brand bij Ziggo, wil met de Ziggo Dome een geweldige ervaring neerzetten waarin de artiest volledig tot zijn recht komt. Die totaalervaring straalt af op Ziggo zelf. Van de Nederlanders vindt 41% Ziggo bijzonder door het aandeel in de Ziggo Dome. Van de mensen die de zaal hebben bezocht vindt 67% dat. Danny Damman, directeur commerciële zaken bij de Ziggo Dome, stelt dat als mensen zo significant beter gaan denken over het merk Ziggo, de doelstellingen wel zijn bereikt. In het eerste jaar waren er 90 shows. Aanvankelijk lag de ambitie op 65 tot 80 shows. Beyoncé bleek zo in trek te zijn dat Ziggo Dome haar wel tien avonden had kunnen programmeren.